Rue du Moulin 3 - 1320 Tourinnes-la-Grosse
[email protected]

Ma - Vr: op afspraak
0476 36 14 30

UW BETROUWBARE GARAGIST VOOR TWEEDEHANDSWAGENS

Complete service voor uw wagen

Is uw wagen dringend toe aan een onderhoud? Heeft u een (klein) accident gehad en moet uw voertuig hersteld worden? Garage Leemans zorgt voor een nauwkeurig onderhoud en een perfecte herstelling van uw carrosserie en hanteert daarbij steeds de scherpste prijzen. Naast gewone voertuigen, zijn we bij Garage Leemans gespecialiseerd in het onder handen nemen van oudere wagens. Met welk voertuig u ook langskomt; klanten met een goed gevoel huiswaarts laten keren is steeds onze absolute prioriteit.

Bent u niet in de mogelijkheid om tot in onze garage te komen? Geen probleem! Wij werken ook op verplaatsing. Laat ons gerust weten wat uw verwachtingen en uw wensen zijn, dan komen wij met plezier bij u langs. Naast particulieren kunnen ook garagisten of andere professionals beroep doen op onze diensten. Bovendien geniet u in de regio Leuven van een bijkomende dienst: Garage Leemans haalt indien gewenst uw wagen op bij u thuis en brengt uw voertuig weer zo goed als nieuw terug! 

Spring gerust eens binnen en vertrouw op ons vakmanschap. Heeft uw auto een onderhoud nodig of moeten er enkele herstellingen uitgevoerd worden? Of zoekt u auto-onderdelen of zoekt u oldtimer specialist? Neem gerust contact op voor meer info.

CONTACTEER ONS