Rue du Moulin 3 - 1320 Tourinnes-la-Grosse
[email protected]

Ma - Vr: op afspraak
0476 36 14 30

UW GARANTIE VOOR BETROUWBARE WISSELSTUKKEN

Uw garantie voor betrouwbare wisselstukken

Garage Leemans heeft de nodige knowhow en ervaring om excellent werk af te leveren. Dankzij onze uitstekende service slagen we er al meer dan 50 jaar in om ons te onderscheiden van onze concurrenten.  Wanneer u op zoek bent naar een onderdeel of wisselstukken in Tourinnes-la-Grosse (omgeving Leuven), kan Garage Leemans u die bezorgen. We hebben een ruim aanbod aan nieuwe en originele onderdelen voor uw auto, zodat we aan al uw vragen of wensen tegemoet kunnen komen. Kortom: bij ons vindt u alle noodzakelijkheden voor uw wagen. 

We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat uw wagen u een uitstekende bescherming op de baan biedt. Naast de originele merken zijn ook onze huismerken uitermate veilig en kwaliteitsvol. Onze professionele garagisten weten perfect hoe belangrijk het is om uw wagen 100% in orde te houden om de veiligheid van u en uw passagiers te kunnen garanderen. Alleen het beste is goed genoeg! 

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw wagen? Contacteer ons dan vrijblijvend telefonisch of via mail. Wij maken graag tijd voor u.

CONTACTEER ONS