Rue du Moulin 3 - 1320 Tourinnes-la-Grosse
[email protected]

Ma - Vr: op afspraak
0476 36 14 30

Oldtimers: onderhoud, herstellingen & raad geven 

Pronken met uw piekfijne oldtimer

Bent u op zoek naar een garage die gespecialiseerd is in de aankoop en verkoop van uitstekende oldtimers? Garage Leemans verkoopt verschillende oldtimers in Tourinnes-la-Grosse (omgeving Leuven) van onder meer Citroën en Alfa Romeo. Onze oldtimers zijn stuk voor stuk perfect onderhouden en we garanderen u dan ook nog vele jaren rijplezier in uw prachtige wagen. Al onze oldtimers krijgen een onderhoud voor de aflevering zodat u gerust rijdt vanaf de eerste meters. Ook na de garantieperiode kunt u bij Garage Leemans terecht voor onderhoud en herstelling van uw oldtimer. Zaakvoerder Didier is uw betrouwbare autoverkoper die de beste prijs biedt voor uw wagen. 

Autokennis is onontbeerlijk voor klantentevredenheid. We staan u dan ook graag bij met deskundig advies en geven onze passie voor en kennis van oldtimers graag door aan onze klanten. Vindt u uw droomwagen niet in ons aanbod? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook als u op zoek bent naar een specifiek model, helpen wij u met plezier verder. 

Heeft uw auto een onderhoud nodig of moeten er enkele herstellingen uitgevoerd worden? Of zoekt u auto-onderdelen of zoekt u een garagist voor onderhoud en herstellingen? Neem gerust contact op voor meer info.

CONTACTEER ONS